24-uurs zorg Bergen

Bent u op zoek naar zorg bij u thuis die bij u past? Heeft u daarnaast behoefte aan permanente zorg en verpleging? En wilt u liever niet verhuizen naar een zorginstelling? 24-uurs zorg in Bergen is dan voor u een uitstekende optie. Met 24-uurs zorg door Zuster Jansen ontvangt u dag en nacht de beste verzorging en verpleging bij u thuis. Hiermee bent u te allen tijde verzekerd van zorg op hoog niveau, door professionele zorgverleners.

Continue zorg en ondersteuning

Met 24-uurs zorg in Bergen kunt u altijd rekenen op Zuster Jansen’s zorg en ondersteuning. Dag en nacht kunt u een beroep doen op onze professionele zorg bij u thuis. Onze zorgverleners zijn uitstekende professionele zorgverleners en hebben ervaring in de 24-uurs zorg. Voor u is het een prettig idee dat u altijd in goede handen bent. Ook voor uw naasten is het fijn om te weten dat u nooit meer alleen thuis bent en passende particuliere thuiszorg ontvangt.

Verzorging, verpleging en meer

24-uurs zorg in Bergen betekent bij Zuster Jansen meer dan het ontvangen van verzorging en verpleging. U ontvangt onder andere ook persoonlijke begeleiding, wanneer u bijvoorbeeld gezonder wilt leven. Ook kunnen onze zorgverleners met u mee gaan naar een verjaardag of een concert. Of u ondersteunen bij het maken van een boodschappenlijst en het bezoeken van de supermarkt. Waar u ons ook voor nodig heeft, Zuster Jansen zet zich altijd voor u in.

24-uurs zorg thuis aanvragen

Wilt u onze 24-uurs in Bergen bij u thuis ontvangen? Neem dan contact op met onze zorgcoördinator om meer informatie te ontvangen over onze zorg- en dienstverlening en om uw persoonlijke situatie door te spreken. Wij kunnen direct antwoord geven op uw zorgvraag. Zuster Jansen voorziet u graag van deskundig advies, zodat u altijd zorg op maat van ons kunt ontvangen.

Lees meer bij Zuster Jansen

KWALITEIT STAAT BIJ ONS HOOG IN HET VAANDEL
BEL NU MET 020 - 63 66 837 VOOR DIRECT CONTACT
Particuliere thuiszorg Bergen copyright © 2024